ReelTalk Movie Reviews  


New Reviews
Freaky
Jingle Jangle: A Chri...
Let Him Go
Over the Moon
Rebecca (2020)
Mothman Legacy, The
Yellow Rose
Enola Holmes
more movies...
New Features
John Badham On Directing: 2nd Edition
Soundtrack Review: Star Wars - The Rise of Sk...
Favorite Books about Movies, Part 2
more features...
Navigation
ReelTalk Home Page
Movies
Features
Forum
Search
Contests
Customize
Contact Us
Affiliates
Advertise on ReelTalk

Listen to Movie Addict Headquarters on internet talk radio Add to iTunes

Buy a copy of Confessions of a Movie Addict



Main Page Movies Features Log In/Manage



ReelTalk Movie Reviews
Halloween Quiz Revisited
by Betty Jo Tucker

It’s time to test your Halloween I.Q. again.  See how many of the following questions you can answer correctly. Yes, I know it's a challenge, but don't be such a Cowardly Lion -- muster up your courage and give it a try!  

1. What is Dracula’s favorite movie?

    ANSWER: The Vampire Strikes Back

2. What is the beautician’s favorite film?

    ANSWER: The Texas Chainsaw Manicure

3. What is the Egyptologist’s favorite flick?

    ANSWER: Mummy Dearest

4.  What is the butcher’s favorite film?

     ANSWER: The Silence of the Lambchops

5. What are the undertaker’s favorite movies?

    ANSWER: Remains of the Day and The Right Stiff

6. Who does the Ghost take to the movies?

    ANSWER: Anyone he can dig up.

7. Where do vampires learn to suck blood?

    ANSWER: In law school

8. What is Frankenstein’s favorite fromage?

    ANSWER: Munster cheese

9. Where is Dracula’s New York office located?

    ANSWER: The Vampire State Building

10. What is the ghost’s favorite joke?

       ANSWER:  

       “Knock, Knock.”

       “Who’s there?”

       “Just Ghosts.”

       “Just Ghosts who?”

       “Just Ghosts to show you what I’ll do to get a laugh on 

Halloween.” 

(I can’t remember where these questions came from, so if anyone has that information – or other spooky quiz items -- please send me an e-mail at reeltalk@comcast.net and let me know. Remember to wear a mask, wash your hands and keep your social distance. Be safe, everyone!)


                                                                                                                                                                               
 
© 2020 - ReelTalk Movie Reviews
Website designed by Dot Pitch Studios, LLC